Γεννημένος στην Πετρούπολη Αττικής το 1964 αποφοιτώντας από το ιστορικό Β΄ Λύκειο Αθηνών εισήχθη το 1982 στην ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ απο όπου αποφοίτησε το 1987 με Λίαν Καλώς. Κατά το διάστημα των σπουδών του εργάστηκε στα ιατρεία Πανεπιστημιακών του δασκάλων εξειδικευμένων στην Γναθοχειρουργική και την Ακίνητη Προσθετική και απέκτησε ιδιαίτερη εμπειρία.

Το 1987-88 διηύθηνε το Οδοντιατρείο Φρουράς στη Μυτιλήνη από όπου αποχώρησε για να υπηρετήσει ως Γραμματέας της Επιτροπής Απαλλαγών Αθηνών με τιμητική διάκριση απο το Σώμα Υγειονομικού του Ελληνικού Στρατού για της ιδιαίτερες υπηρεσίες του στό Οδοντιατρείο.

Παρέμεινε επιστημονικός συνεργάτης τής καθηγήτριας προσθετικής Τασίας Μαργέτη και από το 1990 διατηρεί ιδ.ιατρείο στήν Πετρούπολη ασχολούμενος αυτός και οι συνεργάτες του με την επίλυση όλης της γκάμας των οδοντοστοματολογικών προβλημάτων.

Εχει παρακολουθήσει και εκπαιδευτεί σε δεκάδες συνέδρια και σεμινάρια στήν Ελλάδα καί στο εξωτερικό στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης στα θέματα αισθητικών προσθετικών αποκαταστάσεων περιοδοντολογίας και χρήσης laser μαλακών ιστών.